2 Comments

 1. Natascha
  mei 29, 2020 @ 9:22 am

  Dank je wel voor je posts. Mede naar aanleiding daarvan ben ik 2 maanden geleden ook begonnen met beleggen bij degiro. Als ik zoek op Vanguard FTSE All-World UCITS dan vind ik er een op de XET beurs, duitse beurs volgens mij. Als ik zoek op IE00B3RBMW25 dan vind ik er meerdere. Ook een op de amsterdamse beurs. En dan ben ik het spoor een beetje bijster. Welke EFT kan ik dan het beste kiezen? Welke daarvan heb jij precies? Dank alvast!

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   mei 31, 2020 @ 11:36 am

   Hoi Natascha,

   De eerste keer kan het inderdaad wat verwarrend overkomen. Als je zoekt op VWRL dan heb je 1 die daaronder weergeeft: EAM|VWRL|IE00B3RBM25W|EUR. Dat is ETF die ik persoonlijk aanhoud en ook binnen de kernselectie van DeGiro valt. Hopelijk helpt dit?

   Groeten,
   Saska

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *