Skip to content

Hoi!

Ik ben Saska

Een belegger die jou helpt om op een goede manier naar je beleggingen te kijken, de juiste money mindset te hebben en uiteindelijk financiële vrijheid te bereiken.

Ik kreeg niet altijd al passief inkomen en goede rendementen met beleggen, terwijl ik er maar 10 minuten per maand mee bezig was en de rest van m’n vrije tijd kon genieten van het leven…

5 jaar geleden was ik zelfs nog niet eens aan het beleggen! Met de kennis uit m’n studies wist ik hoe de markten werkten, maar ik vond het maar eng. Er zitten immers risico’s aan en je kunt er geld door verliezen, daar zat ik niet op te wachten.

Sparen, dat heeft minder risico’s en was dus meer mijn ding…

Ik was allang blij dat ik geld begon te verdienen met mijn eerste baan, no way dat ik dat in beleggen zou gaan steken met de mogelijkheid het weer kwijt te raken!

Maar toch… 

… de verhalen van mijn vader over de rendementen die hij ermee behaalden klonken wel aantrekkelijk.

Ik zag ook wel in dat mijn geld niks stond te doen op mijn spaarrekening. Zeker wanneer je rekening houdt met inflatie werd het eigenlijk alleen maar minder waard. Zonde! Dat moest anders.

En nu, 5 jaar later, beleg ik zo’n 50% van mijn inkomen en maak ik me niet langer druk om de dagelijkse schommelingen op de aandelenmarkt. Met rendementen van meer dan 8% op jaarbasis word mijn geld eindelijk meer waard en werk ik toe richting financiële vrijheid.

Leer me beter kennen (2)

MY HAPPY PLACE: het bos!

IK WERK ALS: Business Controller in de zorgsector

OP M’N BUCKETLIST: hiken in Schotland en het noorderlicht zien in Lapland

IK DROOM VAN: wonen op een boerderij met grote moestuin & boomgaard. Ons eigen paradijsje.

IN MIJN VRIJE TIJD: wandel ik graag over de Veluwe

STUDIES: Ik twee Masters heb? In economie en finance.