Over Saska

Ik ben Saska. Ik geloof erin dat iedereen financiële vrijheid kan ervaren, maar je hier wel zelf verantwoordelijk voor bent. Sinds begin 2018 probeer ik anderen te inspireren om dit ook voor elkaar te krijgen op Finance Monkey.

Via blogs en video’s hoop ik je meer kennis te geven over persoonlijke financiën en hierdoor je zelfvertrouwen op financieel vlak te vergroten. Ik denk dat financiële vrijheid zorgt voor minder stress en meer plezier in het leven. Dit wens ik dan ook iedereen toe!

Waarom Finance monkey?

Ik heb via vrijwilligerswerk anderen geholpen hun persoonlijke financiën op orde te krijgen en schuldenproblematiek aan te pakken. Dit vond ik fijn om te doen, maar wilde graag meer mensen kunnen bereiken want zo’n traject is intensief en kost veel tijd. Sinds ik jong was ben ik al geïnteresseerd in het online wereldje. Na meerdere blogs over onderwerpen die me destijds interesseerden werd het tijd om mijn passie voor finance om te zetten in een blog. Met deze blog hoop ik meer mensen te kunnen helpen en zelfvertrouwen te krijgen in hun persoonlijke financiën.

Financiën zijn altijd al een passie van mij geweest. Vanaf het moment dat ik kon rekenen was ik altijd aan het sparen en berekenen hoeveel geld ik had. Dit heeft zich doorvertaald naar een passie voor economie op de middelbare school. Uiteindelijk heb ik via vele omwegen twee masters mogen behalen: MSc International Economics & Business en MSc International Financial Management.

Na mijn studie ben ik eerst aan het werk gegaan als auditor in de financiële sector. Dit heeft me veel geleerd over hoe de financiële sector in elkaar zit en specifiek bijv. banken leningen verstrekken aan bedrijven en hoe het hypotheekproces in elkaar zit. Ook heb ik geleerd dat het niet de plek voor mij was, de constante grote hoeveelheid werk in combinatie met mijn hoge verantwoordelijkheidsgevoel gingen niet goed samen. Nu kan ik mijn creativiteit kwijt op deze blog en via het maken van video’s en gaat de zoektocht verder naar een goede match op werkgebied.

Contact

Heb je een (persoonlijke / zakelijke) vraag of wil je graag met me in contact komen? Stuur me dan een mailtje op saska@financemonkey.nl

Disclaimer: Zoals vermeld in de disclaimer op mijn site ben ik geen persoonlijk adviseur. Derhalve zijn de artikelen op deze website mijn persoonlijke mening en mijn opgedane kennis. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden of verouderde informatie. Zie hiervoor ook de volledige disclaimer.

Saska - Finance Monkey

Welkom op Finance Monkey! Ik ben Saska en hoop je hier te inspireren voor een leven met financiële vrijheid en minder financiële stress. Laat me een berichtje achter, vind ik leuk!

Nu verkrijgbaar bij Amazon, Bol.com en Kobo!

Ebook - Je doelen - FinanceMonkey

Krijg nu dit e-book wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief boordevol financiële inspiratie en tips! Deze krijg je 1x per 2 weken in je mailbox.

Archief