OVER SASKA

Hi! Welkom! Ik ben Saska en blog op FinanceMonkey over persoonlijke financien. Dit kan over van alles gaan, van beleggen, financieel onafhankelijk zijn tot budgetteren en besparen. Daarnaast lees ik graag en zie je af en toe een boek review voorbij komen.

Via mijn blog hoop ik je meer kennis te geven over persoonlijke financiën en hierdoor je zelfvertrouwen op financieel vlak te vergroten. Ik denk dat financiële vrijheid zorgt voor minder stress en meer plezier in het leven.

Waarom Finance monkey?

Ik heb via vrijwilligerswerk anderen geholpen hun persoonlijke financiën op orde te krijgen en schuldenproblematiek aan te pakken. Dit vond ik fijn om te doen, maar wilde graag meer mensen kunnen bereiken want zo’n traject is intensief en kost veel tijd.

Sinds mijn tienerjaren ben ik al geïnteresseerd in het online wereldje. Na meerdere blogs over onderwerpen die me destijds interesseerden werd het tijd om mijn passie voor finance om te zetten in een blog. Met deze blog hoop ik meer mensen te kunnen helpen en zelfvertrouwen te krijgen in hun persoonlijke financiën.

Financiën zijn altijd al een passie van mij geweest. Vanaf het moment dat ik kon rekenen was ik altijd aan het sparen en berekenen hoeveel geld ik had. Dit heeft zich doorvertaald naar een passie voor economie op de middelbare school. Uiteindelijk heb ik via vele omwegen (van vmbo, naar havo naar hbo tot de universiteit..) twee masters mogen behalen: MSc International Economics & Business en MSc International Financial Management.

Na mijn studie ben ik eerst aan het werk gegaan als auditor in de financiële sector. Dit heeft me veel geleerd over hoe de financiële sector in elkaar zit en specifiek hoe bijvoorbeeld banken leningen verstrekken aan bedrijven en hoe het hypotheekproces in elkaar zit. Dit was helaas niet de klik voor mij en heb destijds besloten er even tussenuit te stappen. Nu ben ik weer met veel plezier aan het werk in de financiële sector.

Contact

Heb je een (persoonlijke / zakelijke) vraag of wil je graag met me in contact komen? Stuur me dan een mailtje op saska@financemonkey.nl

Disclaimer: Zoals vermeld in de disclaimer op mijn site ben ik geen persoonlijk adviseur. Derhalve zijn de artikelen op deze website mijn persoonlijke mening en mijn opgedane kennis. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden of verouderde informatie. Zie hiervoor ook de volledige disclaimer. Alle informatie en geschreven teksten bevatten mijn persoonlijke mening en kunnen niet worden verbonden aan een bedrijf waar ik werkzaam voor ben.

Saska - FinanceMonkey

Welkom op Finance Monkey! Ik ben Saska en hoop je hier te inspireren voor een leven met financiële vrijheid en minder financiële stress. Laat een berichtje achter, vind ik leuk!

Vertel meer over jezelf:

Wat is je leeftijd?

Mijn Ebook:

Ebook Budgetteren

Nu verkrijgbaar bij Amazon, Bol.com en Kobo!