4 Comments

 1. J
  april 22, 2019 @ 6:49 am

  Goede post! De link naar uitleg over normaal/custody account werkt niet

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   april 24, 2019 @ 7:01 pm

   Thanks! Heb de link aangepast 🙂

   Reply

 2. LL
  juli 18, 2019 @ 7:03 pm

  Bedankt voor je post, was precies wat ik even zocht. Ik ben nog niet zolang geleden begonnen met vwrl via degiro en heb nu een paar keer dividentuitkering gehad. Wat ik alleen niet snap is als ik het (kwartaal)divident / ingelegde waarde op dat momenr doe x 100, ik op 0,75% uitkom en niet de bovenstaande %. Vergeet ik iets, bereken ik het niet goed?
  Alvast bedankt!

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   juli 28, 2019 @ 12:51 pm

   Hi! Zoals uitgelegd heb ik bovenstaand gebruik gemaakt van de waarde van VWRL op/rond 31 december. Hierdoor kunnen percentages enigszins afwijken. Heb je bij je berekening ook 4 kwartalen meegenomen? Het percentage dividend als waarde van het aandeel is voor een geheel jaar.

   Groeten,
   Saska @ FinanceMonkey

   Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.