1 Comment

 1. Maris | Moneyzz.nl
  september 2, 2019 @ 3:15 pm

  Mooi diepgaand artikel idd! Ik denk dat je sowieso gewoon je hart moet volgen, net wat je zegt doelen kunnen veranderen en daar is op zich ook niks mis mee.
  Zelf heb ik meerdere doelen en daar schuif ik nog wel eens mee, dan denk ik weer; eerst dit doel behalen en later denk ik dan, nee toch eerst dat doel, dat komt me nu beter uit of dat voelt prettiger/ veiliger.
  Kan voor een ander chaotisch overkomen, maar ik weet op zich wel heel goed wat ik wil bereiken. Alleen de weg ernaartoe is soms lastig.
  Net als nu; ik wilde investeren in een 2e crowdfunding project en vandaag om 12 uur kwam er weer 1 beschikbaar, maar ik logde in om 1 over 12 en helaas.. de financiering was al rond (195.000 euro). Dus ik viste achter het net. Daar baalde ik flink van, want ik dacht; ha lekker! Binnenkort weer maandelijks zo’n 11 euro per maand extra inkomsten erbij! Ja, niet dus. Dan ga ik weer twijfelen; zal ik dan toch eerst 500 euro storten in mijn beleggingsportefeuille?
  Maar dan denk ik ook weer; nee, ik wil gewoon eerst een tweede crowdfunding project. Zo gaan die gedachten dan heen en weer. Maar in the end hou ik me denk ik maar gewoon aan het plan wat ik in eerste instantie had; een tweede crowdfunding project, want dat geld komt maandelijks weer bij me terug en belegging niet, want die wil ik dan voor lange tijd doen.

  Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.