2 Comments

 1. Jantine
  maart 24, 2019 @ 11:18 am

  Ik gebruik zelfs mascara van maar 2 euro, en die werkt prima. Scheelt denk ik ook dat ik juist geen waterproof mascara wil. Als ik door mijn hooikoorts toch per ongeluk een keer veeg, vind ik het juist fijn dat ik de vlekken met een wattenstaafje water weer weg kan halen.

  Bloemen heb ik inderdaad ook nooit in huis. Door diezelfde hooikoorts word ik daar alleen maar ongelukkig van 😉

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   april 19, 2019 @ 8:14 pm

   Haha dat is eigenlijk wel weer handig dan. Van een allergie iets positiefs maken is wel een fijne benadering! 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schijf je in voor de nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en krijg je bovendien extra tips rondom je persoonlijke financiën. Tevens krijg je nu ook toegang tot het gratis e-book om je (financiële) doelen nu nog makkelijker te behalen! Je ontvangt de nieuwsbrief 1x per 2 weken in je mailbox.