Skip to content

2 Comments

 1. Mark
  februari 8, 2021 @ 5:40 pm

  Hi Saska,

  Allereerst dank voor je interessante posts. Ik beleg maandelijks in de All-World ETF van Vanguard en probeer wat meer gevoel te krijgen bij dividend(beleggen), al dan niet via dividend ETFs.

  Via Vanguard All World krijg ik natuurlijk ook al dividend uitgekeerd. Heb je een tip hoe ik mijn dividend inkomsten kan bijhouden? In de De Giro app is het me niet gelukt een overzicht te achterhalen. Hoe doe jij dit?

  Mvg,
  Mark

  Reply

  • Saska @ Finance Monkey
   februari 10, 2021 @ 9:03 pm

   Hoi Mark,
   In de DEGIRO app kun je naar overzichten gaan, als je dan rekeningoverzicht selecteert en een bepaalde tijdsperiode, kun je ook zoeken op de term dividend, dan krijg je ze allemaal makkelijk onder elkaar. Succes! 🙂

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *