2 Comments

 1. Adine @ LekkerLevenMetMinder.nl
  juli 1, 2018 @ 8:39 pm

  Wij hebben het er thuis wel over. Ik ben hier vooral ‘van het geld’, maar we maken wel samen plannen, we sparen samen en we hebben het toevallig vandaag weer even gehad over het toekomstperspectief van de hypotheek aflossen. Vriend heeft er wel gewoon iets minder belangstelling voor en vind het op een gegeven moment ook geen leuk onderwerp meer, dus met echt de kleinere details houd ik me meer bezig. We zitten niet maandelijks samen de bankrekening te bekijken ofzo..

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   juli 10, 2018 @ 1:25 pm

   Klinkt als een gezonde situatie. Bij ons thuis ben ik ook inderdaad meer van het geld, al is m’n vriend nu wel helemaal trots als hij zijn maandelijkse excelsheet weer heeft bijgewerkt en weer extra kan beleggen. Dat is wel leuk om te zien 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schijf je in voor de nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en krijg je bovendien extra tips rondom je persoonlijke financiën. Tevens krijg je nu ook toegang tot het gratis e-book om je (financiële) doelen nu nog makkelijker te behalen! Je ontvangt de nieuwsbrief 1x per 2 weken in je mailbox.