Skip to content

2 Comments

 1. Mina
  juni 16, 2018 @ 10:12 am

  Ook ik ben al jaren aan het opruimen en wegdoen, dus noem mezelf zeker nog geen minimalist maar als ik zie wat ik allemaal heb opgeruimd door de jaren heen kom ik wel van ver. Ben er ook nog lang niet maar het heeft al zoveel voordelen, makkelijker schoon maken, ik was echt een verzamelaar van alles en nog wat, bergen kleding frutsels make-up beeldjes servies kastjes etc. Echt bizar en is mijn woning nu leeg ahum echt niet er kan zeker nog wel wat weg maar het gaat in etappes. Het heeft mij zeker veel opgebracht, ik kocht iedere week wel kleding of frutzels dat is over. Nu ben ik ook aan het minimaliseren op de voorraadkast en de wekelijkse boodschappen. Dit is ook noodzakelijk mijn inkomen is drastisch gedaald. Dus nu ben ik nog blijer met mijn nieuwe leefwijze!

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   juni 16, 2018 @ 5:26 pm

   Het blijft inderdaad een constant proces, dat merk ik bij ons thuis ook heel erg. Wel vervelend dat je inkomen drastisch is gedaald maar gelukkig weet je er goed mee om te gaan!

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *