Skip to content

4 Comments

 1. Luxe of Zuinig
  augustus 8, 2020 @ 10:34 am

  Herkenbare doelen! Hoewel wij doel 2 niet willen bereiken 😉 Gewoon lekker in Nederland FO worden. Met 50% SR ben je al aardig op weg! Hou dat vast!

  Reply

  • Saska @ Finance Monkey
   augustus 10, 2020 @ 5:48 am

   Haha nee dat is ook voor iedereen weer anders 🙂 Dankjewel! 🙂

   Reply

 2. Dio
  augustus 8, 2020 @ 2:26 pm

  Wat een fijne doelen! Ik wil ook graag naar het buitenland voor langere tijd en ergens een tweede huis kopen. Ik kan – vanwege mijn werk – locatie onafhankelijk werken, dus dat heb ik vorig jaar ook 3,5 maand gedaan. Ik kan niet wachten om binnenkort weer een tijdje in een fijne stad te zitten!

  Reply

  • Saska @ Finance Monkey
   augustus 10, 2020 @ 5:49 am

   Ooh wat geweldig zeg! Locatie onafhankelijk werken zit er bij mij niet echt in, misschien bij m’n vriend wel, dat is nog afwachten. Bij ons hangt emigreren dus wel echt samen met financieel onafhankelijk zijn.. Hoe doe je dat dan? Via house sitting? Of huur je iets via airbnb?

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *