Ik ben weer terug!

Het is alweer 4 weken geleden dat ik een bericht poste dat ik er even een maand tussenuit zou gaan. De tijd is voorbij gevlogen maar ik ben weer terug! De afgelopen weken is er veel gebeurt en ik wil jullie graag even een kijkje geven in mijn leven. No worries, vanaf volgende week zijn er gewoon weer Finance artikelen! 🙂

Week 1:

Ik heb me deze week veel gefocust op het proces van solliciteren. Er ging minimaal 1 sollicitatiebrief per dag de deur uit en heb achter nog lopende sollicitatieprocedures (na het eerste gesprek) aangebeld om te vragen hoe het er voor staat. Het solliciteren gaat altijd een beetje op en af. Eerder had ik ook wel eens 5 brieven eruit gestuurd waar ik dan 1,5 – 2 weken niets van hoorde. Dan ging ik me vaak zorgen maken maar had ik een paar dagen later opeens 3 gesprekken gepland staan. Deze emotionele rollercoaster is erg vermoeiend.. Fingers crossed dat nu de vacature erbij zit die perfect is!

Zandvlaktes op de Hoge Veluwe - Trekvogelpad - HappyHikers

Verder hielp het ook dat we een weekend zijn gaan  wandelen en een nachtje hebben gekampeerd. Even lekker de natuur in en geen technologie om ons heen. Verder geen dingen moeten dan telkens weer een nieuwe stap voorwaarts zetten (zaterdag 20km, zondag 16,5 km). Een tent opzetten, zorgen dat we voldoende dronken en eten maken. Het was fijn om even uit mijn hoofd te kunnen komen en puur fysiek bezig te zijn.

Week 2:

Nou, de emotionele rollercoaster continues…. Deze banenzoektocht is echt vermoeiend! Ik kreeg een aanbieding voor een baan maar had ook nog andere sollicitaties lopen. Keuzes maken: soms ben ik daar enorm goed in, maar als het aankomt op een baan is het zo lastig!

Daarnaast hebben ik en mijn vriend ook nog aan een aantal persoonlijke projecten gewerkt, erg leuk maar tijdrovend!

Ook was dit de week waarin ik jarig was. 28 jaar… De tijd vliegt! Familie kwam op bezoek en we hebben gezellig met z’n allen gegeten, zijn naar het strand en een museum geweest. Ook was er tijd voor goede gesprekken onder het genot van een glas wijn of een biertje. Al met al een super geslaagd weekend!

 

Week 3:

De week van salarisonderhandelingen en keuzes maken op het banenfront. Ga ik voor het aanbod of wil ik toch nog de andere lopende sollicitaties afwachten? Het goede nieuws: Ik heb een baan!! Later hier meer over 😉 Eerst maar eens de proefperiode doorkomen.

Bamboo Earth - Bamboe Rietjes

Daarnaast was het een week van een ander hoogtepunt. Achter de schermen ben ik namelijk samen met mijn vriend druk bezig geweest met een ander project wat een belangrijke rol speelt in ons leven. Sinds een jaar geleden zijn we erg hard gaan werken aan het terugdringen van ons plastic verbruik. Dit hebben we gecombineerd in het opzetten van een bedrijf met als doelstelling: het makkelijker maken voor iedereen om minder plastic te gaan gebruiken. Het is begonnen met bamboe rietjes, maar meer producten volgen binnenkort. Een enorm spannende periode geweest met heel veel leermomenten. Ook merk ik dat ik hier enorm veel energie van krijg, die ondernemer in mij kan eindelijk zijn gang gaan! Mochten jullie geïnteresseerd zijn: op Bambooearth.nl kunnen jullie meer informatie vinden!

Ook zijn we dit weekend weer even weggeweest. Deze breaks zonder technologie zijn wel erg fijn! We zijn gaan kamperen rond de Veluwezoom en hebben er 2 dagen gewandeld. Heerlijk, even de natuur in!

Week 4:

De laatste week dat ik eventjes niet op FM te vinden was. De week begon met artikelen schrijven en vooruit werken. Aangezien ik binnenkort toch weer minder vrije tijd zal hebben wordt dat wel hard nodig. Daarnaast heb ik de keuze gemaakt om vanaf nu 2 artikelen per week te plaatsen op FM. Drie artikelen gaat denk ik wat te veel worden in een week en het moet immers wel leuk blijven.

Ook hebben we de eerste bestellingen binnen voor Bamboo Earth, wat een mijlpaal! Zo leuk om te zien! Dit geeft weer een extra kick om er mee aan de slag te gaan.

Daarnaast heb ik besloten om weer even terug naar mijn roots te gaan en breng ik een paar dagen door in het Hoge Noorden (Friesland..). Vrienden en familie bezoeken nu ik nog extra veel tijd heb. Verjaardagen vieren en nieuwe huizen van vriendinnen komen bezoeken, leuk!

Bedankt

Bedankt!

Ik wil iedereen graag bedanken voor de lieve berichtjes onder het vorige artikel! Soms is het lastig even ergens afstand van te nemen om je ergens anders op te kunnen focussen, maar het heeft me goed gedaan en was ook echt nodig. Ik ben weer terug! Vanaf maandag volgen er weer Finance gerelateerde artikelen! Fijn weekend!