Skip to content

6 Comments

 1. Geldnerd
  juli 29, 2019 @ 3:07 pm

  Leuk stuk! En voor wie wil weten hoe het bij een hondje is: https://www.geldnerd.nl/de-boodschappen-van-hondje/

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   juli 31, 2019 @ 6:47 am

   Thanks dat je die deelt, heb hem gelezen en ook zeker af en toe wel gelachen! Die hondenuitlaatservice is wel erg blij met jullie 🙂 Maar zo’n lieve viervoeter lijkt het me ook allemaal waard 🙂

   Reply

 2. Carolien
  augustus 1, 2019 @ 6:23 am

  Pip is nu vijf maanden en inmiddels mijn allesje. Ik heb een WAO uitkering en ben net gescheiden .
  Als ik jouw artikel lees plus jouw boekje in mijn achterhoofd hou, merk ik dat ik voor haar de meeste impulsaankopen doe. Speeltje hier , wat lekkers, goed grit, goed voer. Heb een verzekering afgesloten om de dierenartskosten te dekken. Ik krijg 50% vergoed en50% betaal ik zelf. Ik ga een aparte kolom voor pip in mijn budget opnemen om te kijken wat ik voorhaar uitgeef. Artikel is een echte eyeopener!

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   augustus 1, 2019 @ 7:10 am

   Ah wat goed! Ik ben blij dat het je heeft geholpen. Zelf vond ik het ook wel een eyeopener om op papier te zetten. Ik dacht: ach dat zal rond de 20 a 30 euro zijn, nou dat hadden we dus een beetje verkeerd ingeschat. Maar het is het allemaal waard met zo’n kleine hummel in huis! 🙂

   Reply

 3. Nicole Orriëns
  augustus 6, 2019 @ 7:31 am

  Dat zijn aardig wat kosten. Hier op het platteland krijg je soms bijna geld toe als je een boer wilt helpen om een plek te vinden voor alle kittens van het zoveelste nestje. Aanschafkosten waren voor ons daarom altijd 0.-

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   augustus 13, 2019 @ 7:40 pm

   Ah ja, dat is inderdaad ook een manier. Gelukkig zit bij een kitten uit het asiel het chippen en de vaccinaties en castratie/sterilisatie er wel bij in, dat maakt dat het ook haast gratis is. De rest komt dan maar toe aan het asiel maar daar doen ze goed werk dus hadden wij zeker geen probleem mee! Castreren of steriliseren de boeren hun katten op een gegeven moment dan niet? Na een paar keer zijn er wel genoeg nestjes met kittens geweest lijkt me zo (al blijven ze super schattig als ze zo jong zijn!).

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *