2 Comments

 1. Gustaaf Van Opstal (B)
  maart 13, 2018 @ 11:07 am

  [Ben ik vegetariër? Ja! Maar dat komt niet doordat ik het zo zielig vindt …]
  Pssttt… mag ik stilletjes iets in je oor fluisteren? “Ik vind” is zonder t.
  😉
  PS: Interessante site en leuk geschreven; juist daardoor sprong die t zo in het oog.
  Succes verder!!

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   maart 13, 2018 @ 12:02 pm

   Haha oeps! Ik heb het aangepast! Bedankt! Niemand kan immers perfect zijn, maar gezamenlijk komen we een heel eind!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schijf je in voor de nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en krijg je bovendien extra tips rondom je persoonlijke financiën. Tevens krijg je nu ook toegang tot het gratis e-book om je (financiële) doelen nu nog makkelijker te behalen! Je ontvangt de nieuwsbrief 1x per 2 weken in je mailbox.