Skip to content

6 Comments

 1. Bas
  december 30, 2019 @ 2:49 pm

  Beleggingen verdubbelen, dat is een mooi streven voor het 2e jaar beleggen. Dat lukt denk ik het jaar erop niet meer, maar ik kan het mis hebben.
  Ik leg een vast bedrag per maand in, vind ik gemakkelijker. Dan koop ik wat minder VWRL participaties als de prijs hoog is en wat meer als de prijs laag is.

  Geheim doel…. leuk! Nu mogen wij gaan raden 🙂
  Lange reis denk ik.

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   januari 17, 2020 @ 9:59 am

   Haha nee ik ben inderdaad bang dat dat in 2021 ook niet meer gaat lukken. Misschien nog met een beetje hulp van rendement wel, fingers crossed!

   Reply

 2. Maris | Moneyzz.nl
  december 30, 2019 @ 5:49 pm

  Mooie doelen! Ik las laatst ergens dat alleen een nieuwe cv ketel al 1500 euro kost, dus dat is wel mega duur. Maar ik weet ook niet meer waar ik dat las. Het ging erover dat iemand het destijds te duur vond om te kopen, dus was gaan huren en nu blij is als hij/ zij van dat contract af is. Want dat ze beter wel hadden kunnen kopen. Kort gezegd.
  Succes met je financiële doelen behalen, maar dat gaat je vast wel weer lukken! Ben benieuwd naar je updates tussendoor!
  Ik heb 2 belangrijkste doelen en nr 1 is 2500 euro op mijn bufferrekening sparen, want er staat nu maar 1,75 euro op omdat ik hem leeggehaald had om de badkamer af te krijgen. En daarnaast wil ik op 20 juni 2020 1200 euro gespaard hebben op mijn vakantierekening (plus het bedrag wat nog voor mijn vakantie van 2020 betaald moet worden). Ik heb er al een heel plan voor gemaakt voor deze 2 doelen, dus het moet goed gaan komen!
  Daarnaast wil ik maandelijks gaan beleggen en natuurlijk mijn huis zo ver mogelijk af krijgen.

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   januari 17, 2020 @ 10:00 am

   Spannend! Veel succes!

   Een nieuwe CV ketel is inderdaad best aan de prijs, maar dat wisten we al toen we het huis kochten en zijn allang blij dat de oude ons nu nog de winter doorhelpt 🙂

   Reply

 3. Harry
  mei 7, 2020 @ 8:30 pm

  Hi Saska,

  Leuke ambitieuze doelen heb je gesteld! Veel succes.

  Een tip is om een je domeinnaam ergens onder te brengen waar je ook subdomeinen kunt instellen. Je zou dan bijv. de link shop.financemonkey.nl kunnen maken (goedkoopste optie) en sommige partijen hebben ook de mogelijkheid om http://www.financemonkey.shop te openen.

  Slim om ook je e-book via je eigen webshop te verkopen omdat de meeste mensen die het kopen rechtstreeks van je website af komen. Via Bol en Amazon etc. zullen dan alleen mensen kopen die je website niet kennen. Win-win situatie als je het mij vraagt.

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   mei 11, 2020 @ 7:40 pm

   Hi Harry, Bedankt! Haha thanks voor de tip, shop.financemonkey.nl is reeds in de maak, hopelijk eind juni live! 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *