Skip to content

2 Comments

 1. Maris | Moneyzz.nl
  december 24, 2019 @ 2:38 pm

  Leuk, ik ben benieuwd naar je doelen van volgend jaar! Echt lekker bezig geweest al dit jaar! Jammer dat je alleen nog met percentages gaat werken, vind ik lang zo interessant niet, omdat ik cijfers boeiender vind. Maar ik begrijp je keuze wel aangezien je met je volledige naam blogt. Daarom ben ik zelf ook alleen met mijn voornaam gaan bloggen. Dat is toch net wat anoniemer. Dat voelt voor mij fijner. Want ik vind het wel echt leuk om cijfers te delen. Ik heb zelf namelijk een bloedhekel aan rekenen als het op wiskunde begint te lijken 😉 haha

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   januari 17, 2020 @ 9:57 am

   Snap ik heel goed, maar steeds meer bezoekers komen op mijn blog en vind het toch wel een dingetje om dit zomaar open op internet te delen voor iedereen die het lezen wil. Percentages werken denk ik ook erg goed en de meeste andere bloggers werken ook vaak met percentages dus tsja 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *