2 Comments

 1. Noor (Kiwikoorts)
  oktober 21, 2018 @ 2:26 pm

  Wat mooi dat je zo open bent over de opbrengsten van je e-book! Daarnaast ook heel nobel om een deel te doneren aan een goed doel. Beide goede doelen lijken me erg belangrijk, ik vind het moeilijk je te helpen met de keuze, maar je kunt bijna geen ‘slecht’ goed doel kiezen lijkt me;-) Ga zo door!

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   oktober 21, 2018 @ 3:47 pm

   Haha zo blijft de lastige keuze dus bij mij… Rond de kerst hoor je meer over welk doel ik heb gekozen! 🙂 Ja, ik vond het zelf eigenlijk ook wel leuk om op een rijtje te zetten en dacht dat anderen het ook wel leuk vonden om het te lezen, zelf ben ik namelijk altijd enorm geïnteresseerd in dit soort artikelen!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schijf je in voor de nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en krijg je bovendien extra tips rondom je persoonlijke financiën. Tevens krijg je nu ook toegang tot het gratis e-book om je (financiële) doelen nu nog makkelijker te behalen! Je ontvangt de nieuwsbrief 1x per 2 weken in je mailbox.