Skip to content

5 Comments

 1. Dus
  februari 20, 2020 @ 8:40 am

  Duurzaam sparen of keuzes in consumeren aanpassen?

  Of… waarom niet allebei?

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   februari 22, 2020 @ 6:30 pm

   Haha goede vraag! Omdat ik toch liever nog een beetje rendement behaal aangezien ik dan eerder mijn financiële doelen kan bereiken 🙂

   Reply

 2. Maris | Moneyzz.nl
  februari 20, 2020 @ 3:04 pm

  Los van jouw en mijn keuzes, ben ik er heel erg voor dat iedereen hierin zijn of haar eigen keuzes maakt. Ik vind dat mensen in de loop der jaren veel meer commentaar op elkaar zijn gaan hebben en daar word het leven niet persé leuker van. Veel mensen dragen op veel verschillende manieren bij aan het milieu. Zelf doe ik dat b.v. door zo min mogelijk stroom te gebruiken wanneer dit niet nodig is, zuinige apparaten aan te schaffen als er iets vernieuwd moet worden en afval te scheiden. En wellicht nog meer wat ik nu even vergeet op te noemen.
  Leuk dat je over dit onderwerp schrijft, want het is altijd interessant om te lezen hoe mensen denken en wat ze er zelf aan doen!

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   februari 22, 2020 @ 6:32 pm

   Zeker waar, er is veel negativiteit op het internet. Ook erg makkelijk natuurlijk om je mening maar rond te gooien zonder dat je daadwerkelijk door hebt dat je er mensen mee kan kwetsen… Ik heb op dit artikel ook maar een paar comments niet toegelaten omdat ik ze gewoon niet zo aardig vond, het blijft een lastig onderwerp met vele meningen 🙂

   Goed bezig! 🙂

   Reply

   • Maris |Moneyzz.nl
    februari 24, 2020 @ 10:21 am

    Dankje! Jij ook!
    Ja heel gemakkelijk idd! Het blijft gewoon jammer dat mensen zo graag hun frustraties op anderen botvieren. Groot gelijk hoor, iedereen heeft zijn/ haar grenzen. Ik doe precies hetzelfde in dat geval! 😉 Wat je mening ook is, je kunt het naar mijn mening altijd op een respectvolle manier melden. Daar bereik je veel meer mee in het leven. Als mensen onaardig gaan doen, luister je sowieso niet (ik iig niet).

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *