Skip to content

4 Comments

 1. Maris | Moneyzz.nl
  januari 6, 2020 @ 3:04 pm

  Ik ben benieuwd hoe jij je e-books maakt? Gewoon typen en dan in een pdf zetten? Of heb je daar echt een speciaal bestand voor of zo?
  Ik ben wel benieuwd naar wat je keuzes uiteindelijk gaan worden qua e-book en cursus. Steeds meer mensen gaan dit doen en dus wordt het denk ik ook steeds lastiger uiteindelijk om je e-books en cursussen te kunnen verkopen, maar toch vind ik het altijd wel interessant als het mensen wel lukt om daar leuke inkomsten mee te genereren.
  Zou je ook eens een e-book als echt fysiek boek willen uitbrengen, of is dat geen droom van je?
  Ik vind persoonlijke verhalen altijd wel interessant om te lezen in blogposts. Dus gewoon van jou, hoe jij dingen op financieel gebied ervaart, maar ook van anderen.

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   januari 17, 2020 @ 10:02 am

   Thanks voor de tip! Ja je hebt daar inderdaad software voor om het om te zetten. Ik ben er ook benieuwd naar, maar het eerste e-book is niet tegengevallen dus wie weet 🙂 Het is altijd een trial&error proces denk ik, gewoon proberen en dingen aanpassen als je ziet dat iets niet werkt. In de marketing word dat geloof ik A/B testing ofzo genoemd, maar eigenlijk zit het gehele leven zo in elkaar denk ik…

   Reply

 2. TheMoneyMindset
  januari 8, 2020 @ 9:50 am

  Wat een mooie en ambitieuze doelen. Sommige ervan zijn behoorlijk arbeidsintensief. Heel veel succes!

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   januari 12, 2020 @ 12:58 pm

   Bedankt!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *