Skip to content

2 Comments

 1. Dave
  januari 11, 2019 @ 1:23 pm

  Hoi,

  Ik volg je blog sinds enige tijd en ik haal er erg veel tips vandaan, dank je! De websites die je aangeeft, geven niet het meeste geld terug als je iets koopt. Je hebt zelfs een vergelijkingssite w3aarop je cashbachsites met elkaar kunt vergelijken: https://www.cashbacksvergelijken.nl/

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   januari 18, 2019 @ 7:26 am

   Leuk om te lezen Dave! Ik heb goede ervaringen met deze cashback websites vandaar dat ik ze hier heb genoemd. Bij andere cashback sites heb ik geen ervaring en bij mezelf wil ik een wildgroei aan accounts bij deze sites een beetje voorkomen. Daarnaast wil ik graag alleen producten aanbevelen waar ik zelf positief over ben. Maar bedankt voor het delen van de link! Ik denk dat anderen hier ook iets aan zouden hebben. 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *