2 Comments

 1. Maris | Moneyzz.nl
  november 27, 2018 @ 1:40 pm

  Handig artikel, zelf ben ik een paar maanden terug idd al begonnen met zoveel mogelijk houdbare producten inslaan, om nog van de lagere prijzen te profiteren.
  Ook postzegels ben ik idd al aan het inslaan, die worden sowieso elk jaar duurder, dus altijd een goed idee om die wat extra in te slaan ergens eind van het jaar.
  Wat ik me niet eens realiseerde, was dat ik als kerstcadeau (een van de) al een boek besteld en betaald heb, die pas in februari uit komt. Dus nog mooi geprofiteerd van die 6% dan! Ik vergeet steeds dat boeken ook duurder gaan worden.
  Wat die pil betreft, daar word ik helemaal niet blij van! Die is al een paar maanden niet leverbaar! Dit jaar had ik nog een extra verzekering omdat ik een nieuwe bril moest. En samen met de pil die dan gewoon vergoed werd, haalde ik dat geld er wel uit. Maar volgend jaar gaat die extra verzekering eruit bij mij én ik had de pil nog willen inslaan. Maar dat gaat nu dus mooi niet meer 🙁 Tenzij hij in december weer leverbaar wordt, maar voor nu gaan andere landen voor omdat ze aan die landen meer verdienen. Echt idioot hoe dat werkt.

  Reply

 2. Geld is tijd
  november 27, 2018 @ 2:33 pm

  Zeker goede tips! Ik denk dat je het in de supermarkt niet zult merken. Zij zullen de prijzen heel langzaam laten veranderen, omdat niemand een prijsstijging van 3% zal accepteren.

  Reply

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.