2 Comments

 1. Genoegzaam
  september 21, 2018 @ 5:32 pm

  Ik zag het boek laatst ergens liggen. Heb het toch maar laten liggen, maar nu ik jouw positieve review lees, vraag ik me af of ik daar goed aan heb gedaan.

  Reply

  • Saska | Finance Monkey
   september 22, 2018 @ 7:35 am

   Ik vond het inderdaad een goed boek die je weer even scherp zet op de dingen die er echt toe doen in het leven 🙂 Je zou hem ook kunnen lenen bij de bibliotheek?

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schijf je in voor de nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en krijg je bovendien extra tips rondom je persoonlijke financiën. Tevens krijg je nu ook toegang tot het gratis e-book om je (financiële) doelen nu nog makkelijker te behalen! Je ontvangt de nieuwsbrief 1x per 2 weken in je mailbox.