Skip to content

2 Comments

 1. Dio
  juli 20, 2020 @ 12:07 pm

  Interessant om te lezen! Ik heb veel gelezen over beleggen en pas zelf ook de buy and hold strategie toe. Wel is het zo dat ik niet elke maand iets koop, maar zodra ik mijzelf een bonus geef (werk als freelancer) of te veel geld heb op mijn rekening, dan ga ik het in beleggingen stoppen. Dat zou nog wel wat genuanceerder en gestructureerder kunnen.

  Reply

  • Saska @ Finance Monkey
   juli 21, 2020 @ 6:22 am

   Hi Dio, leuk om je ervaring te lezen. Ik kan me voorstellen dat het als freelancer lastiger is om gestructureerd te beleggen. Keer je jezelf elke maand hetzelfde bedrag uit en hou je het overschot in je bedrijf? Dan zou het makkelijker gaan. Maar goed, ik kan niet in je portemonnee kijken 😉 Juist als freelancer wel belangrijk om zekerheden in te bouwen.

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *