1 Comment

  1. Maris | Moneyzz.nl
    december 3, 2018 @ 2:46 pm

    Zo’n uitjes budget heb ik ook en ik vind het ideaal! Ik leg elke maand wat in en als ik dan een uitje heb, kost het me niet ineens extra geld, maar gaat het gewoon uit dat potje. En op is op.
    En met vrienden thuis afspreken is ook super gezellig, lekker wat hapjes erbij (gewoon chips of zo) en lekker kletsen of spelletjes doen en je hebt gegarandeerd een leuke avond!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schijf je in voor de nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en krijg je bovendien extra tips rondom je persoonlijke financiën. Tevens krijg je nu ook toegang tot het gratis e-book om je (financiële) doelen nu nog makkelijker te behalen! Je ontvangt de nieuwsbrief 1x per 2 weken in je mailbox.