1 Comment

 1. Maris | Moneyzz.nl
  december 28, 2018 @ 1:02 pm

  Studies; Dans & Drama (1 jr), Reclame, Presentatie en Communicatie (1 jaar), Interieur Adviseur (1 jaar), Sociaal Dienstverlener (2 jaar) en tot slot Administratief Medewerker (1 jaar incl. diploma).
  Cursussen: Binnenhuis architectuur en Spaans 1 & 2.
  Zeg maar dus een hele waslijst! Momenteel leer ik verder zelf Spaans. Maar dus niet via een cursus dat ging gewoon veel te snel voor mij waardoor ik er niks meer van begreep en door het zelf te doen heb ik nu al zoveel meer bijgeleerd! Cursus budget coach vind ik ook nog wel erg interessant! Maar voorlopig geef ik even geen geld uit aan cursussen. Eerst een huis vinden en verhuizen!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schijf je in voor de nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en krijg je bovendien extra tips rondom je persoonlijke financiën. Tevens krijg je nu ook toegang tot het gratis e-book om je (financiële) doelen nu nog makkelijker te behalen! Je ontvangt de nieuwsbrief 1x per 2 weken in je mailbox.