1 Comment

  1. Maris | Moneyzz.nl
    augustus 27, 2018 @ 10:22 am

    Leuk geschreven! Veel dingen doe ik al niet, dus dat bespaard voor mij helaas niks. Maar wel goede ideeën! Qua kleding ben ik nu ook stukje bij beetje bezig om dit zachtjes aan tot een mooie basis te brengen (ik heb juist jaren lang bijna niks gekocht, waardoor hij nu ernstig leeg is! haha). Dus even mooi aanvullen en dan gewoon bij gaan houden scheelt ook een hoop geld! Want nu moet ik in 1x veel geld uitgeven om alles weer aan te vullen, dat bevalt toch minder goed 😛

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schijf je in voor de nieuwsbrief!

Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en krijg je bovendien extra tips rondom je persoonlijke financiën. Tevens krijg je nu ook toegang tot het gratis e-book om je (financiële) doelen nu nog makkelijker te behalen! Je ontvangt de nieuwsbrief 1x per 2 weken in je mailbox.